BABA1 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 159
Próbálok igazságos lenni, de nagyon nehéz!
Ne általánosítsunk ennyire élesen! Szerintem vegyük a TEST-et van neki egy jobb és van egy bal oldala (képletesen persze) de ott van középen maga a lényeg! Azaz a polgár! Ezt ne felejtsük el! Nagyon nehéz megállapítani, hogy pontosan "hol kezdődik" a jobb és a bal! Nos mint mondtam nagyon nehéz az un. "határvonalat" meghúzni a két oldal között!
Már csak azért is mert az ország kb. 10 m.-os lakosságából mindössze hány % az aki un. bal, ill. jobb oldal??? Túlnyomó többség az amelyik egyik oldal sem!
A másik, hogy kb. az országnak mekkora %-a az aki egyáltalán foglalkozik a politikával, és ezekből mekkora % van itt jelen az INDEX forumán? Vagyunk egy páran akik itt elirogatunk egymásnak (egymás-mellett-ellen) de nem ismerünk mindenkit, főleg nem ismerjük a véleményüket! Egyre több azoknak a száma aki csak legyint a politika szóra. A hiradókból legfeljebb egy-egy szenzációs/terror cselekményre kapja fel a fejét, rosszabb esetben a hiradót is csak az időjárás miatt nézi! Ilyen is van, és azt szeretnénk ha ők is elmennének azért szavazni és érvényes szavazatot adnának le, de milyen alapon fognak dönteni?! Ráadásul mennyire lesz a döntésük megalapozott, felelősségteljes? Ennek a rétegnek a megtévesztése (meghülyítése) kampány címen szerintem a legnagyobb bűn! Ez (is) el kellene valahogy kerülni, de azt is, hogy ne menjenek el!
Előzmény: Nargile (155)