BABA1
2002.02.05
|
|
0 0
146
|
Igazgad van!
Nagyon-nagyon sokan vagyunk akik nem voltunk MSZP tagok! Én ugyan voltam KISZ tag 2 hétig, mert utánna kiderítették, hogy mocskos népellenség vagyok mert a papám lelkipásztor volt! Rögtön kirúgtak a KISZ-ből! Tehát mondhatjuk úgy is, hogy élve megúsztuk.
Nem vagyok ma sem semmilyen pártnak a tagja, (hála Istennek) de van bizonyos szociális érzékenységem ez remélem nem hiba!
Nem értem a T. FIDESZ álláspontját miszerint ha valaki nem Fidesz-es akkor rögtön komcsi vagy mocskos szadeszos, stb. Olyan nincs, hogy valaki egyszerüen csak honpolgár?! Annyit emlegetjük a polgárt csak éppen nem hisszük el, hogy van ilyen is?! Az, hogy az egyik párt - már amit képvisel - szimpatikusabb mint a másik, az miért bántja ennyire a "fiukat". Aki nincs velünk az ellenünk van alapon?! Van olyan, hogy tetszik valami amit csinálnak és van a másik, hogy nem tetszik valami amit csinálnak. Szerintem az a baj, hogyha kimondjuk, hogy nem tetszik!!! Rögtön hétfejű sárkányként fújják közösen, tüzet okádva, hogy rohadt-mocskos-népellenség- undok bolsi stb!
MIÉRT? |
Előzmény: Polgárelvtárs (138)
|
|