Szerintem nem az a "divat", hogy valaki elmegy egy másik városba szurkolni. Nemcsak olyan szombathelyiek járnak Körmendre, akik akkor jöttek először, amikor nem volt Falco. Vannak olyanok, akik pár éve járnak, de egyből Körmendre jöttek. A Falcónak nincs igazán bázisa Szombathelyen sem, a Körmend ezzel ellentétben az egész megye csapata. Vannak olyanok, akik mindkét csapat meccseit látogatják (természetesen nem a b-közép), de olyan nincs, hogy tömegesen aszerint járkálnának a szurkolók meccsre, hogy éppen melyik csapat a jobb.
Szerintem a divatszurkoló az, aki az érdektelenebb meccseken, vagy amikor nem megy a csapatnak, érdekes módon nincs ott (ez most fontos lesz), pedig megtehetné. Amikor meg jönnek a sikerek, ott veri magát az első sorban, és játssza a húdenagyszurkolót.
Ebben a státusszimbólum-dologban van valami, igaz ez szerintem mindenhol jellemző, de Fehérváron szembetűnően sokan vannak az ilyenek. Na de ehhez már megint sok közük van bizonyos társadalmi dolgoknak...
Most vettem csak észre, hogy Haladó kollégát elvileg ismernem kéne, mer' én is bivalybasznádi vagyok :))))