armagnac Creative Commons License 2002.02.05 0 0 118
Értetlenségedre felvilágosítalak, hogy igenis a Fidesz propagandája riogat azzal, hogy a baloldal vissza akar állítani mindent egészen a 3,60-as kenyérig.
Igazán köszönöm, hogy ilyen figyelmesen tájékoztatsz, de nem gondolod, hogy ez a fidesz propaganda nagyon titokban folyhat, ha még én sem hallottam róla?

Te csak a (semmi értelmeset nem jelentő, de legalább propagandisztikusan hangzó) "szoclib" elnevezést ismered.
Idéznéd is esetleg tőlem? Ne add fel a reményt, hátha lesz egy elejtett "szoclib" valahol a párezer beírásomban:)))

A nép megkövetése, a terhes, folyamatos fikázásra indokot adó múlt felvállalása egyáltalán nem elítélendő cselekedet.
A múltat csak anyagilag vállalták fel, ha esetleg nem emlékeznél rá, illetve egy 1993-as kommünikében bocsánatot kértek "azok helyett akiknek ez kötelessége lett volna":DD
Csakhogy ez személyesen az ő kötelességük lett volna, és nem 1993-ban, hanem 1990-ben és nem kommünikében, ami párezer emberhez jut el, hanem a széles nyilvánosság előtt. De mondom, nem ez a lényeg, hanem amit a rendszerváltás óta tettek.

Mindenesetre ne gondold, hogy az ország lakosságának felét törvényen kívül helyezheted.
Kizártnak tartom, hogy ez levezethető lenne eddigi beírásaim bármelyikéből. (Azt helyből kizártnak tartom, hogy az ország lakosságának fele állampárti vezető volt.)

Horn Gyulát a nyugati politikusok tisztelték, nem pedig üldözték. Sokkal szívesebben látott vendég volt Nyugaton, mint Orbán Viktor, mert képes civilizáltan és higgadtan viselkedni.
Ez egy kedélyes szoci mítosz, csak kár, hogy nincs valóságalapja.

valódi szocdem pártként viselkedik (lásd fentebb), de azt hiszem, hogy erről Téged meggyőzni nem lehet.
Ez teljesen biztos, mert nagyjából tudom, hogy viselkedik egy szocdem párt. Ez nem abban merül ki, hogy szegénységteremtő politikát folytatnak, kettészakítják a társadalmat, mindenben a tőkének kedveznek, vagy éppen ellenzékből támadják a regnáló kormány szociális intézkedéseit, és a legkevésbé kampányolnak szélsőjobbos szólamokkal a külföldi munkavállalók ellen, stb.

Előzmény: nem0 (115)