Félreértesz. Nem a B-közepekkel van bajom, hanem azzal, ahogy egyes (nem minden, hanem EGYES) B-közepek, illetve hangadóik viselkednek. Ebből a szempontból nekem a paksi szurkolótábor a pozitív minta. Nem tudom, ott hogy alakult így, de sokkal kulturáltabb a szurkolótábor a többinél. Meccs közben szurkolnak, és nem az ellenfelet gyalázzák. Szerintem ez fontos különbség. És azt meg nem szeretem, és nem tudom, miért kellene szeretnem, hogy figyeljek arra, hogy lehetőleg ne ugyanazon az ajtón jöjjek ki a csarnokból, mint az ellentábor szurkolói. Mert veszélyes lehet. Én azért még nem akarok megverni senkit, vagy belekötni, mert körmendi, szolnoki, kaposvári, paksi, stb. Belém se kössenek, engem se akarjanak bántani ilyenért.
És ezúton köszönöm a lelkes szurkolást azoknak, akiknek ez a mentalitásuk, ha ezt sportszerűen teszik. Én csendesebb vagyok, ez tény, de tetszik a pozitív zajcsapás. A POZITÍV!
Üdv
Pistike
belfera! És természetesen a fórum hangulata is pozitív (szvsz). Nem Te vagy az egyetlen pozitív körmendi, természetesen. És én is szeretném, ha többen lennénk, akik így gondolkodnak.
Az a szurkolj, ne háborúzz jelmondat a kormány kivételesen jól eltalált mondata. Mert a jövő még nem kezdődhetett el. Azért jövő. Ez a fiaim szintje volt 2-3 éves korukban, amikor reggel azt kérdezték, hogy akkor most holnap van?