rm0004 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 1
Hááát, azt hittem nagyobb érdeklődéssel viseltettek a Wizards iránt, de sebaj...

Én sosem voltam valami nagy NBA-fan, még a 90-es évek közepén figyelgettem az eseményeket rendszeresen, akkor lett a kedvencem az akkoriban elég gyengének számító Washington Bullets. Akkor ott játszott ott Chris Webber, Juwan Howard, George Muresan és Rod Strickland (ha jól emlékszem). Utána alábhagyott az érdeklődésem, idén viszont a Fantasy Sports topicban részletezett játék miatt került ismét az érdeklődési köreim közé. Képzelhetitek, hogy meglepődtem, amikor megláttam, hogy pl. Webberből azóta mekkora sztár vált (noha én Howardot jobban csíptem egy kicsit anno).
Az idei keret viszont a legjobb, amit valaha is láttam és nemcsak MJ miatt. Laettner, Hamilton és Whitney is olyan játékosok, akik Collins (és persze Jordan) keze alatt még nagyon sokra vihetik...
Ha érdekel majd valakit, akkor ide beírogathatnánk az eredményeket, a friss híreket, meg a véleményeket (azért ez utóbbihoz más is kellene, nem csak én).