Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 183
Azt írja "alfalfa58" : "Egyetértek a topicnyitóval. Magam az elmúlt választási fordulókban mindig az SzDSz-re szavaztam, egyéniben és listán is. No, és Demszky Gábornak nálam hűségesebb választója nem is volt. Ámde az SzDSz - mély sajnálatomra - 2002-ben kiesik a Parlamentből. Ezért én is a Centrum Pártra adom le voksomat - mivel nekik sokkal nagyobb esélyük van arra, hogy a Parlamentben képviseljenek. És minden SzDSz szavazót arra kérek, kövessenek engem, és szavazzanak a Centum Pártra. Nem bánják meg."

Kiváncsiságból megnéztem, hogy az ő hozzászólásai a Törzsasztalban miről szóltak eddig. Nos, a túlnyomó többsége egyértelműen az ún. jobb oldalhoz sorolják. Kb. ugyanazokat az érveket hangoztatja, amelyeket a Fidesz-MPP vezette kormányzat hívei. Ehhez képest ő állítólag sajnálja, ha kiesne az ellenzéki SZDSZ, és az ő híveiket arra buzdítja, hogy inkább a Centrum Pártra voksoljanak, mert nekik nagyobb esélye van mire is? Ennél átlátszóbb már nem is lehetne, hogy mi a célja azoknak, akik ebben a topicban a Centrum választását propagálják az SZDSZ helyett.

Előzmény: alfalfa58 (179)