Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 262
1, Ferihegy: nem tudom meglesz-e a gyorforgalmi ut, a gyorsvasut eleg eselytelen... (iszonyatos penz) Terv van ra, de tudtommal meg megvalosithatosagi tanulmany sincsen..
2. Metro IV kellene, talan lesz is, ha a politikusaink ismet nem csinalnak belöle partkerdest..
3 Gyorsforgalmi vsauthalozat..
Elkezdödött ??
tudnal ra peldat mondani ?? Mert en meg nem lattam.. A tarifaszövetseg 10 eve 1 cm-t nem haladt elöre...
4. Körgyürü
Szerintem a napirenden van kicsit erös... Meg nem tudjuk, hol, ki, es miböl epiti
5, M3, M5. M7 ezek talan meglesznek 2012-ig..
a 6-ost es a 8-ast 10 eve igerik, epp tavaly napoltak el vagy 20-szorra a hatost... Ennyi idö alatt a 8-ason keszült el 30 km (hatravan 150 !)
SZVSZ ezeket el lehet felejteni.. Pedig kellene..
6. Közmüfejlesztes..
hat folymataban van... Ebben az orszagban minden allandoan folymatban van,.. Es soha semminek nincs hatarideje... A közmfejlesztes pedig nem 10 eves projekt, mert kb 50 evig nem csinaltak semmit, azt nem fogjuk 10 ev alatt behozni..

SZVSZ az olimpiahoz szükseges ÖSSZES infrastrukturalis beruhazast a magyar gazdasag jelenlegi teljesitökepessege mellett nem lehet 2012-re bevallalni... Ezt az orszag nem birna el... Kezdjen mar el bbvalaki szamolni, csak a közlekedesi beruhazasok több ezer milliard forintba kerülnenek... Egy nyamvadt Duna hid 10 ev alatt dölt el, hogy hol lesz (Szekszard)... Es ebböl kellene meg min 3-4..
Autopalyabol vagy gyorsforgalmi utbol kellene közel 8-900 km... Szerintetek erre van kapacitasunk ?? Az elmult 10 evben hany km autopalya epült ?? Tudtommal kb 120 (M1+M5) es akkor nem beszeltünk az egyeb uthalozatrol, vsutrol stb...
Es meg valami...
Nem azert kellene ezeket a dolgokat bevallalni, hogy olimpiat rendezhessünk... Elöször meg kell teremteni a felteteleket, es azutan lehet palyazni..
Ps. Lenne ra egy fogadasom, hogy az ISM meg a valasztasok elött szerzödest köt egy megvalosithatosagi tanulmanyra :-((

Előzmény: armagnac (247)