Engem is elkedvetlenített ez a történet, már ami a játékos (edző)áramlást illeti és nem lehet azt mondani, hogy nem ad okot aggodalomra. Azt azért vegyük figyelembe, hogy ténylegesen mi történt, kihagyva a felröppent híreket, pletykákat:
Ferenczi - Szófia - nem ide tartozik
Garami, Pölöskei - FTC - elég érdekes
Balaskó - Dunaferr - ez most komoly? nekem nem hiányzik
Szili - FTC - van valaki akinek hiányzik Szili Attila játéka az MTK-ból? Ki helyett kéne játszania?
Lambulic, Markovic - MTK - azt nálunk okosabbak döntötték el, hogy milyen posztra kell játékost igazolni, de csatár nagyon kellett és semmi sem zárja ki azt, hogy Markovic megefelelően tudja pótolni Ferenczit.
Ezek a tények. A tudomány mai állását figyelembe véve nem jöttünk ki rosszúl az átigazolási időszak eddig eltelt idejéből. A legérzékenyebb veszteség Ferenczi volt, de az - mint írtam - nem ennek a vitának a része, és a csapat sehol sem lett megbontva. Akkor mit is írunk a levélbe, vagy a transzparensre? Azzal egyet értek, hogy furcsán történnek az igazolások, főleg ami a Fradit illeti. De ahhoz, hogy levelet írjunk, vagy transzparensekkel járjunk meccsre, azért több érv kéne. Szerintem simán kiküldhetné Bognár GYörgy a bajnokság legerőssebb keretét + öt csere játékost most azonnal a gyepre.