Mintamókus Creative Commons License 2002.02.04 0 0 1822
Gyula lőszert oszt
2002. február 2. 10:20

Sándor Zoltán

Elvtársak! Ütött a cselekvés órája!
Egyesítenünk kell erőinket, mert az ellenség erős. Ráadásul elszánt. Amit az MDF soha nem merészelt, azt ezek megtették. Már négy éve nem engedik, hogy kivehessük a részünket a hatalomból.

Méltánytalanul bántak velünk a vagyonkezelői posztokon, elvették tőlünk a legnagyobb állami megrendeléseket, és KIVÁLÓ ELVTÁRSAKAT szorítanak ki az új beruházásokból. Miután hatalomra kerülünk, ennek a gyakorlatnak AZONNAL véget fogunk vetni! Minden állami kézben lévő intézménybe, legyen az bank, vagyonkezelő, fejlesztési társaság, pénzalap vagy bármi más, egy héten belül új vezetést állítunk!

És ezzel természetesen nem lesz vége! Az ügyészségi elvtársak majd szorgalmasabban fognak dolgozni, és felderítik az összes törvénytelenséget, amit a Fidesz-banda elkövetett, mert ÉN MONDOM, hogy elkövetett. És véget vetünk annak, hogy az ilyen Slett-félék meg Simicskák szabadon garázdálkodjanak! Oda kerülnek majd, ahova valók!

Elvtársak, nem lehetünk gyengék, nem ijedhetünk meg a nehéz döntésektől. Már Marx elvtárs is megmondta, a történelmi szükségszerűségeket meg kell lépni. Higgyétek el elvtársak, nekem sem volt könnyű annak idején, éppen amikor a lányom született, fegyvert fogni a néphatalomért, de megtettem. Most azt parancsolja a történelem, hogy LE KELL SZÁMOLNUNK a Fidesszel, és mi meg is tesszük. Persze nem kell hebehurgyán viselkedni, először aktivizáljuk a médiákban meghúzódó elvtársakat, meg azokat, akik maguktól jelentkeznek újra szolgálatra — sőt az ilyenek lesznek a legjobb segítőink a fideszesek lejáratásában, mert nekik majd jobban fognak hinni az emberek. Ott van például a B. elvtárs, nézzék meg, hát nem zseniális, ahogy átmentette magát az új időkre? Az ilyenekre mondom én, hogy ez igen. Az ellenséges újságírókkal és újságokkal pedig majd leszámol az adóhivatal. Ha a Fidesznek szabad, nekünk mér’ nem?

Ne aggódjatok, elvtársak, az Ejrópunió nem fog tiltakozni, mert a multinacionális cégek mellettünk állnak. Ha Strasbourgban okvetetlenkednének, majd megmondjuk nekik, hogy ők is jól járnak, mert legalább lesz okuk eltolni a felvételünket. Idehaza úgyse tudja meg senki, valójában mit mondanak Strasbourgban.

Elvtársak! Tisztában vagyok vele, hogy egyesek felhánytorgatják nekem, amit az egyházról mondtam nemrég. Értsétek meg elvtársak, nekünk nincs semmi keresnivalónk a keresztényeknél! Én többet tettem a katolikus egyházért, mint a Fidesz, mégis engem bántanak. De tévednek, ha azt hiszik, hogy meghátrálok! Már Rákosi elvtársék megmutatták, hogyan kell bánni a papokkal. Nagyon tévednek, ha azt hiszik, hogy nekik mindent szabad! Először is megvonjuk az iskoláik támogatását, ezt 1994-ben is megtettük, csak sajnos nem omlottak össze anyagilag. De majd most keményebbek leszünk! Egy-két papot meg majd kiválasztanak az erre szakosodott elvtársak, és lejáratjuk őket. Látjátok elvtársak, hogy megy ez Nyugaton? Pedofília s a többi, nem nehéz az ilyesmi, él még néhány öreg elvtárs, aki tud adni jó tanácsot, hogy kell elbánni a csuhásokkal.

Elvtársak, nem elég a közeljövőre gondolni, stratégiára is szükségünk van. Ezért már 2003-tól megszüntetjük a becsületesen dolgozó nagycsaládosok adókedvezményét, mert mint ti is jól tudjátok, ez a réteg nem szível minket. Először is a nagy többségük a klerikális reakció foglya, másodszor is a tudományos vizsgálatok szerint a nagycsaládban felnövő gyerekek túlnyomó többsége használhatatlan a mi szempontunkból. Gyakori köztük, hogy huszonéves fejjel ők is megházasodnak, aztán el sem válnak, ráadásul több gyereket is nevelnek, és azok is az ellenségeink lesznek. Szóval elvtársak, minket senki se nézzen hülyének! Az ilyeneket, ahogy szoktuk, természetesen többszörös adóteherrel sújtjuk. Nekünk meg a támogatóinknak munkaerőre van szükségünk, nem anyanyulakra. Támogatni fogjuk viszont a válást, és természetesen törvénybe iktatjuk, hogy az örökbe fogadásoknál előnyt élveznek a homoszexuálisok, transzvesztiták, elváltak, igazoltan promiszkuitásban élők, elvégre jogegyenlőség van, és ezeket a kisebbségeket eddig elnyomták!

Ha már itt tartunk, elvtársak, azért szólnunk kell arról is, amiben sikerült megakadályoznunk a Fidesz-nyomulást. A legfontosabb, hogy sikerült megakadályoznunk a szervezett bűnözés elleni törvény pusztításait. Így orosz, ukrán, román, szerb és volt szovjet elvtársaink a mai napig nyugodtan élhetnek nálunk. Igaz, kicsit vissza kellett fogniuk magukat, de ami a közeljövőt illeti, jelenthetem nektek, hogy gyümölcsöző megbeszéléseket folytattunk… De erről ennyit.

Sikerült megakadályoznunk az ügyészség alkotmányos helyzetének rendezését is. Önkritikusan be kell vallanom, hogy ezzel majdnem elkövettük a végzetes hibát, mert beterjesztettük a vonatkozó törvényt, de szerencsére nem volt időnk átvinni az Országgyűlésben az előző választások előtt, ezért utána voltunk kénytelenek leszavazni a saját indítványunkat. Mindenesetre büszkén mondhatjuk, a nagy bajt sikerült megelőznünk, a bűnüldözés helyzete változatlanul rendezetlen.

Ugyancsak büszkék lehetünk arra, hogy megakadályoztuk a médiatörvény működését. Ez a törvény, be kell látnunk, elvtársak: rossz. Amikor elfogadtuk, úgy lett kitalálva, hogy a mindenkori kormányoldal akaratának többséget biztosítson minden közszolgálati médiában, csak hát elfelejtettük, hogy nem mindig mi vagyunk hatalmon. A személyi kérdéseken viszont sikerült diszkreditálnunk a törvényt, így most, hogy kisebbségben voltunk, a káosz szolgálta a mi érdekeinket, és azt el is értük.

De elég az öndicséretből, elvtársak, őszintén megmondom, a kedvezménytörvény ügyében csalódtam. Azt hittem, hogy mindenki elég érett a probléma felelős kezelésére. Miután Nastase elvtárs itt járt és aláírta legfőbb ellenségünkkel azt a nyilatkozatot, nem kapcsoltatok rögtön. Tiszta szerencse, hogy még mielőtt hazament volna, ellátogatott hozzánk ide a pártközpontba, és fölnyitotta a szemeteket. Sajnálatos azonban, hogy nem mindenki érti meg: a mi érdekeink Nastase elvtársék érdekeivel esnek egybe. Elvtársak, hát nem jön ide senki sem a szomszéd államokból, aki a mi hívünk lenne!!! Ezért elemi érdekünk, hogy megakadályozzuk a kedvezménytörvény működését. Ha már annyira gyávák voltunk, hogy nem mertünk ellene szavazni, legalább most legyünk észnél! Jó összjátékkal – és ebben Nastase meg Iliescu elvtársak kiválóak! – a győzelmünk után néhány héttel meg tudjuk bénítani a kedvezménytörvény működését. Felmondjuk az egyetértési nyilatkozatot, és utána ők megtiltják a magyarigazolványok kiadását, mire mi sajnálkozunk, és kész… Pofon egyszerű ez elvtársak, hát mér’ nem érti meg mindenki első pillantásra? Ha minden jól megy, Meciar elvtárs is visszakerül a hatalomba, és akkor a szlovákokkal is el tudjuk érni, hogy a kedvezménytörvény ellehetetlenüljön.

Még csak annyit mondok elvtársak, hogy ne ijedjetek meg! Bátran megígérhettek mindent, miután győzünk, olyan rendet teszünk, hogy többé nem lesz itt versenyképes politikai erő. Ha Sztálin, Rákosi meg Kádár elvtársaknak sikerült, nekünk is sikerülni fog! Éberség, elvtársak!

Ez a harc lesz a végső!