be-st Creative Commons License 2002.02.04 0 0 1107
Üdv mindenkinek!
Sima vereség Körmenden. Ha nem lett volna ilyen sima, akkor mondanám, hogy azért, mert Báder indiszponált volt, mert Sanni félsérült volt, mert már nem volt Antics, még nem volt más, de mindegy, mert sima volt. Mindez, meg még sok más együtt -> sima vereség. Nem tudom, Shannon mennyire lesz megváltó, ránk férne. Nincs egy normális kinti dobónk, az ellenfeleknek nem kell félni a kinti dobásoktól, így nyilván a centerposzton meglévő előnyünk gyorsan odalesz. Már tavaly is ez volt a gondunk. Egyszerűen ott lehet hagyni a kinti embereinket, mert meccsenként két triplánál többet úgyse dobnak, sőt, inkább kevesebbet. Williams hiába fantasztikusan jó, majdnem olyan jó (vagy ugyanolyan jó) máshol is van, és ez így kevés. Sokat bántják, hogy önző, de ő legalább meg tudja oldani a helyzetek jelentős részét, míg amikor leoszt valakinek, az úgy meglepődik, hogy kiesik a labda a kezéből. Többször láttam ilyet Góbival, ill. Báderrel. Ennek ellenére azért szokott rendesen osztogatni is.
Anticsot kicsit korán küldték el, biztos többet használt volna Matusnál. Nem tudom Shannon mennyit fog használni, de három amerikai nem lehet, ezért továbbra sem erősödünk vele annyit, mint ha egy abszolút kiegészítő ember helyére kerülne, vagy az örökös csapatkapitány helyére.

Nagyon örülök belfera pozitív szellemű körmendi véleményének a fórumon, mert az ember nagyon hamar általánosít egyes vérben forgó szemű alulkulturált szurkoló (szurkoló???) láttán. Nem mintha eddig azt hittem volna, hogy Körmenden mindenki olyan, de jó olvasni is, hogy nem. Jó lenne hasonló hangokat hallani Szolnok felől is.
Tegnap a meccs alatt eszembe jutott a tavalyelőtti klasszikus körmendi szurkolás, a Magyarok! Hát most fordítva volt. Így van ez, egyszer Ti, egyszer Mi. Miért kell ezért bántani egymást?
Hajrá mindenkinek a sajátja! De különösen Fehérvár!
Üdv
Pistike