Feribá04
2002.02.04
|
|
0 0
1106
|
Sporttárs!
Szóval Robi visszatér. Mit mondjak kemény lesz a jövő szombati meccs, de csak az történt amit előre megjósoltam.
Chris!
Bár alapjában igazat adok a téged kritizáló hangoknak, vagyis elítélem a trágárkodást, de a beírásod mégis nagyon tetszett. A mi játékvezetőinknek sajnos előbb a munkájukban kellene bizonyítani és csak ezután vállalhatnának egyéb szerepeket. Ott a komiszár mérje fel ő a helyzetet és a bíró csak a meccsel törődjön. "Váradi...:-))) Mint igazságosztó...:-))))) " Na ez nagyon talált :-)))))))
Mi 3 évvel ezelőtt fogadtuk a Partizan-t és nem 20, hanem jóval több szurkoló kísérte el őket. Hát tényleg nem volt semmi amit műveltek. Szerb nyelvismeretem hiányában is fogtam mit ordítanak. Ám ennek ell kell tűnnie a pályák mellől!
Kaposvari!
Na azért azt nem állíthatod, hogy Mo-on mindenhol csak 15 fő jár idegenbe és az sem szurkol. Kérdezd csak meg Chirs-t, hogy a kaposvári szurkolók által divatszurkolóknak tartott Atomic Boys milyen erőket vonultatott fel Körmenden a múlt évi bajnoki elődöntőkön. Leszurkoltak minket az tény, de ott voltunk!
A tippversenyről én is lecsúsztam, de ennyi előnyt kaphattok:-))
Egyébként sok sikert Lengyelországban. Valahogy az az érzésem, hogy a lengyelek az elején félválról fogják venni a meccset, tehát mindent bele!
Üdv.
Feribá04 |
|