Levelemet megküldtem NFF-nek, de mivel ez a levél semmi, olyat nem tartalmaz, ami az ő személyiségi jogait sérthetné, viszont közérdeklődsésre tarthat számot ezért idemásolom:
Kedves NFF
Tényleg öszintén köszönöm, öszintének tünö soraidat.
Tudod, itt az Internet valoban paranoid homályában, nagyon különbözö
intelligenciáju és tudásu emberek kerülnek össze.
Igy néha megkülönböztethetetlen, hogy valamely téves dolog, pusztán butaságból,
vagy szándékos zavarkeltés céljábol hangzik el. Ez feszültséget teremt, és
adott esetben olyan éles hangot, ami a személyes találkozás során szóba se kerülhetne.
Ami a vitatott topicot illeti, számomra teljesen világos, hogy -ez egyébként az elmult három választásból tapasztalataiból is leszürhetö - uj társaságok és ráadásul ilyen rövid idö alatt nem kerülhetnek be a Parlamentbe.
Ezt a véleményt MINDENKI osztja, aki számit.
Ezek után a logikus kérdés az, hogy kinek az érdeke az, hogy ezek a pártok mégis induljanak, honnan vannak forrásaik. Az 5% -os küszöb pedig teljesen nyilvánvaló választ ad erre a kérdésre, hiszen az is nyilvánvaló, hogy a Centrum elég nagy százalékban azokat a szvazókat szólitja meg, akiket az SZDSZ-töl lehet elvenni.
Az SZDSZ billeg a bekerülés határán, ha nem kerül be, az nagyban javitja a Fidesz sanszait a hatalom megtartására.
Ilyen egyszerü az egész.
Aki ennek a gondolatmenetnek a realitást, a Fidesz maximális érdekeltségét a Centrum alternativaként való felmutatásában tagadja, -ráadásul a Szürös Mátyás körül csapott ünneplés fényében - arra mondható-e más, mint, hogy a Fidesz érdekében dezinformál?
A fenti gondolatmenetböl természetesen nem következik, hogy a centrum megalapitói illetve MINDEN támogatója a fenti célt akarja szolgálni, de ténylegesen, tevékenységük pontosan egybevág a Fidesz pillanatnyi érdekével.
Sajnos nem tudok neked mást mondani.
Szeretettel üdvTamaskaP.S.
Most vettem még észre két kérdésedet
1. Soha nem állitottam, hogy a kétosztatu lenne a magyar politikai élét, csak azt, hogy a Fidesz erre törkszik.
2. Az alapján, ahogy a Fidesz eddig is részesitette a MIEP-et a hatalomból, nincsennek illuzióim, hogy hogyan viselkedne határhelyzetben.