Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 2403
Szia DuDor kolléga!
(Mottó:
"Spíler: - Szólíthatom Láng úrnak, Láng úr?!
- Szólíthat Spílerkém!" :))) )

Írod: "Ezentúl még pl. a netmodban a bejövő számtól függetlenül be lehet állitani a kimenő számot a doksi szerint, igy bármilyen fals szám kerül be msn-ként, kifele a kívánt szám megy."

Szép volna, ha igaz is volna: próbáld ki az nMSetup-pal. Érdekes módon visszaírja a kimenőbe a bejövő 1. érvényes MSN-t (Sic!) és ha nincs egyetlen érvényes sem akkor üresre vált (na ekkor megy a vezérszám).
És az első bejövő MSN lesz a kimenő és nem tudod felülírni (2.2 fw, de szvsz a 3.7x is)
Most nincs előttem a kézikönyv, de vagy a kiadott Matáv-specifikus kiegészítésben vagy valahol az egyik zugban megjegyzésként szerepel az érvénytelen kimenő MSN este.

Abban meg igazad van, hogy a 3. MSN-t én kevertem bele, de épp megoládsként :)

A tiszta ISDN végber. esetére egyébként a típus-egyeztetés problémaköre miatt vitt el az a nagy szám, gondoltam nem kell mélyebben kifejtenem:)

Az a felhasználás a több MSN-re amit Te arsz annyira igaz, hogy magam is ezt használom - úgyhogy picit elbeszélünk egymás mellett (pedig mennyire utálom ezt a kifejezést!)...

De lenne egy új kérdésem Hozzád! Hátha Te hamarabb megtalálod a probléma forrását!
Dühítő módon (és minden esetben) akkor is megjeleni az ISDN-en a CCBS lehetőségét jező két nyilacska, amikor a hívottra egyértelműen nem értelmezhető az adott szolgáltatás (mobil, torlódott, blokkolt, stb.).
Hol a fenében van elszúrva az ISDN implementáció a Matávnál, hogy ilyen hüle legyen?!
és érdekelne a véleményed a (kizárólag!) 100ms-os FLASH-sel kapcsolatban is (ami a CCBS bevezetése óta sajnálatosan szonmorú gyakorlat lett)!

Üdv.

Maus Róbert Péter
mikimaus

Előzmény: DuDoR (2401)