Teljesen egyetértek veled és sjosé-val is, de egyelőre nem látom a tiltakozás leghatékonyabb módját. Szekszárdi lévén, sajnos ritkábban tudok feljutni meccsekre, de a különböző fórumok MTK-val foglalkozó topicjait szinte naponta látogatom.
Az a benyomásom, hogy a mások által (eddig talán joggal) dícsért klubvezetés mostanra szinte teljesen elszakadt a szurkolóitól, és úgy tűnik nem is igyekszik megtudni a véleményünket a csapatot, az eddigi eredményeket veszélyeztető jelenségekről. Nem tudom ki mikor járt (ha egyáltalán :-))) az MTK hivatalos honlapján, én ma próbaképpen odanéztem: "A legutolsó frissítés 2000. november" No comment. Ez azt hiszem egy ilyen patinás klubnál több mint szégyen, ez gyalázat és mindent elárul a szurkolók "megbecsüléséről". Akkor inkább valakinek meg kellene szüntetni ezt a döglött honlapot.
Írtam ugyan egy üzenetet, ha már ott jártam, de nem valószinű, holy egy éven belül valaki elolvassa. Ezért is érzem azt most, hogy mindenféle tiltakozás leperegne róluk.
De azért törni fogom a fejem és ha valami jót kitaláltok, értesítsetek engem is.
És persze amíg van 11 ifistánk addig HAJRÁ MTK !!!