ZsuZsuV
2002.01.31
|
|
0 0
1082
|
Hello Fish + többiek! Kérdéseidre a következőket tudom írni: szerdai meccshez képest meglepően sokan voltak kint a meccsen, és a szurkoló tábor előtt ismét le a kalappal. Nagyon keményen "végigjátszották" a meccset a fiúkkal együtt, ebben nem volt hiba. Az viszont tényleg igaz, hogy a Lacikán ment el a meccs. Tudod, Fish, hogy nem szoktam vérmesen szidni senkit, mindig úgy vagyok vele, hogy mindenkinek lehetnek rossz napjai. De ez a tegnapi őszintén feldühített. Rendben van, hogy védekezik, meg sokat van pályán és elfárad, meg hogy "ha hozta volna a csúcsteljesítményt", de hát könyörgöm, a játékot pontra játsszák. Egyszerűen nem lehet ennyi labdát eladni és kihagyni. Meg nem lehet megtenni azt, hogy amikor annyira számít az a két nyüves pont, és már előtte 4 labda nem ment be ugyanarról a helyről, beállíni megint ugyanoda, és ugyanúgy kihagyni. Sajnáltam a többieket (főleg Davist és Fodor Gerit), hogy lelküket kiköpve felhozzák a meccset, és utána egy ilyen miatt elúszik az egész. Tényleg nem szoktam nagyon anyázni, ha kikapunk akkor sem, mert a játék szeretet vezet ki a meccsekre, de most nagyon vérzik a szívem. |
|