Bajom?! Semmi:)
Csak igen szomorúan érintett az a mondatod, hogy "akármit is szóljon mikimaus :))) "
Ti. én annál a kérdésnél egy jó lépéssel hátrébb húztam meg a "probléma határfelületét", mint Te. Hiszen szerinted a mobilszolgáltató tehet a SIT-ről...
A 3 MSN kihasználatának szvsz pedig csak (Sic!) tiszta ISDN végberendezések esetén van értelme (lásd típus-azonosítás vs. PKI :) )
Viszont a hivatkozott esetben fizikailag nem használható ki a 3 MSN (alközpontról lévén szó) és ezt kollégánk válasza ,eg is erősítette 8igaz 1 hete "adós" a próbával, de beírta időközben, hogy nem volt ideje....).
A nem kívánt hívás-fogadás esetére pedig akkor lenne elfogadható (jó: tényleg nincs jobb módszer!) az érvénytelen MSN, ha a Matáv nem cserélné ki a vezérszámra (netMode analóg port esetén a 2. vagy 3. helyre írtat is ha a többi üres!) kimenő esetén a számot (pl. nem kellene normál CLIP-re ilyenkor semmit átadni==privát szám).
Tulképpen rendszertechnikailag pedig csak annyi a bajom ezzel, hogy nem elegáns (én már csak iylen maradi vagyok). De azért még én is használom :)
A legnagyobb gond az ISDN "plótalicensz"-szel, hogy míg a mobilok jórészt magyar nyelvű menüvel rendelkeznek, a HÍF engedélyes Siemens Profiset-50 is (ha jól tudom) nem ismeri nyelvünket! A piktogramok pedig...!
És talán még mindíg sokkal kevesebb ISDN használó van mint mobil-tulajdonos... aztán ez látszik a támogatáson is (nem az OTÜSZ ISDN-esekre értve!).
Üdv.
Maus Róbert Péter
mikimaus