belfera Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1078
sporttárs!

30 perc bénázás után talán nekem is elsülne végre a kezem.
Bár szerintem Zacsit akkor is kiemelték volna, ha a végén nem jön bele, hiszen előtte is hasznosan játszott, az 5 asszisztja mellett elszórt két trojkát, viszont kaptunk róla hármat, volt 4 labdaeladása, köztük egy "passz" ami telibetalálta a palánkot, 38 perc alatt volt 7 kísérlete, elvonva ezzel a védők figyelmét a többiekről, de ezektől függetlenül jól összefogta a csapatot, szervezte a játékot és erőt sugárzott a szakálla a társaknak, nem véletlenül ment olyan jól a játék Sitkunak és Némethnek. :-)
Annyi mindenestre bizonyos, hogy nincs még egy olyan játékos, akit 10 pont alatti teljesítménnyel oly soxor méltattak volna, mint őt.

Wiley-val kapcsolatban úgy tűnik valóban tévedtem, dehát egy ideje már tudjuk, hogy a Falco vezetői szeretnek trükközni. :-)
Ettől függetlenül én is piros-fekete hengeret várok szombaton, és nem csak Szolnokon. :-)

A kinevezésekor én is kicsit kételkedtem Matyi bácsiban, hiszen már elég régóta nem ült kispadon, és hát nem mondhatni, hogy túl nagy név lenne kosaras körökben. Egyelőre úgy tűnik, hogy jól dolgozik - bár azért kijárhatna a bajnokikra, hogy lássa mit nyújtanak a fiai.
Nekem a lengyelek elleni meccsen lopta be magát a szívembe, amikor az időkérésnél, úgy fogalmazta meg a "taktikát", hogy "gyerekek, b*sszunk oda egyet a félpályán". :-))

Gratulálok a Paksnak és a Kaposvárnak a tisztes helytálláshoz. Nagyon kelletek volna ezek a hazai győzelmek, ha másért nem is, a magyar csapatok jövő évi "magasabb osztályba" sorolását elősegítendő.