Bizony nagyon jó meccs volt. Meggyőződésem, hogy a magyar válogatott szombaton Kaposváron semelyik európai csapattól sem kapott volna ki 10 pontnál többel. Bár ilyen fejtegetéseknek nincs sok értelme, de azért jó kimondani.
Egyvalami azért motoszkált bennem meccs közben. Biztos, hogy jobbak lennénk a két franciával (Kálmánnal tuti)? Czigler meccs eleji játéka döntő volt (ezt Patonay is kiemelte). Uralta az ablakok alatti teret és félelmet keltett az ellenfél játékosai között. Erre Gulyás nem képes! Dávidról pedig annyit, ha ő komoly játékidőt kap (mert pár percre betenni nincs értelme. Sok játékosnak kell némi idő, hogy felvegye a ritmust pl. Báder), akkor ki kell venni Sitkut. Ti kivennétek Ernőt ebből a kezdőből? Emellett ez keret nagyon érzi egymást, míg Dáviddal és főleg Gulyással ez nem lenne garantált (+ Mi lenne Báderrel?). Alapvetően azon az állásponton vagyok, hogy a lehető legerősebb csapat legyen a pályán, de elnézve a válogatott formáját már nem tudom mi lenne a jó. Bárcsak 2-3-as poszton lenne ilyen tülekedés!
Szerdán nagy meccsek lesznek szerte Európában. Kivéve Paksot, mert mi simán lezúzzuk a muszkákat egy harmincassal:)))
Ez csak vicc, de biztos vagyok benne, hogy nem kapunk ki odahaza. A játékosok jó formában vannak és szombaton úgy tünt, hogy a lottónyeremény sem zavarta meg őket.
Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!
Üdvözlettel:
Feribá04