favágo Creative Commons License 2002.01.25 0 0 6360
Majd egy kicsit utánnanézek az adózási politikának.A kajmán szigeteket csak azon okokból emlitettem meg ilyen trükkök is léteznek.Szerintem van az USA-ban is aki a kajmán szigeteken át mossa valahogy tisztára a pénzét.Na mindegy.Nem vagyok szakértö.
(A svédek szerint nem az ö adojuk a legnagyobb.)
Mindenesetre több száz amerikai és nyugati érdekeltségü cég müködik itt.Mondjam azt hogy több ezer is.Valamilyen számitásuk csak van mert máskülönben nem müködnének.Persze költözködnek is ki olcsobb munkaeröpiacokat keresve ,de jönnek ujak.Az orszáhg mottoja hogy csak minöséggel az áru gyors leszálitásával szervezettséggel korszerü és környezetbarát tehnologiával és nem pedig olcsó munkaerövel konkurálunk a világpiacon.Birokrácia van ,de mindent gyorsan rendeznek .De ekkora szociális hálózatot meg minden ami itt létezik te nem birsz birokrácia nélkül megoldani.
Ugy látszik elég érettek a szocializmusra.Mondhatnám mesterek ennek a rendszernek a megszervezésében.De miután 200 éve nem háboruztak vólt idejük mindezt nyugodtan szépen kiépiteni.Még ma is épitik csiszolják a rendszert.
Előzmény: cosmopolitan (6359)