Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.01.25 0 0 4833
nebamun (4814): ha lehet választani, akkor inkább a papné... 8:) Mert nem csak Pista "nem olyan", hanem én sem... 8-)))

Krisztofer (4817): azért, mert ugyan imádom, de valamilyen oknál fogva a Toshiba DVD-m szubkód-olvasása rossz a Feurio-val, EAC-al viszont tökéletes. Driver hiba... 8-(( Ugyanakkor pedig így kímélem az írót, hogy csak írásra használom, grebbre pedig a DVD-t.

OFF: mivel csak az írott szöveget értem angolul, de nem tudok összeeszkábálni egy levelet a Fangmeier-éknek, hogy javítsák ki ezt a hibát, ezért ANGOLUL ÍRNI IS TUDÓK SEGÍTSÉGÉT KÉREM !!! Természetesen privát mail-ben küldeném el a jelzést és kérést, amit le kellene fordítani, és utána el tudnám küldeni... Előre is many thnx !!! 8:)
OFF END

Tybald (4820,4822), Jozsó (4823): szerintem törölni tudod, de csak akkor, ha az íródon kiválaztható olyan sebesség, mint amilyen a lemezé. Az írás viszont csak HS lemezre megy már, tehát min. 4X, és nem normál CD-RW-re, hiába 4x szegényke...

Pappo (4821): sajna,tényleg úgy néz ki... 8-(

mr_ricsi (4826): nekem a chipset a gyanúsabb, mert más alaplapokon ezzel a Sony-val, ilyen gondról még nem hallottam... Meg kellene próbálni leszedni az ALI-s busmastering driver-t és a winfos-ost visszatenni. Fangmeier is ajánlja ezt, ha bármi zavart észlel az ember gyereke...

eXXon (4827): én mindent kiveszek, csak a pontosság kedvéért érdekel: az Auto Insert Notification-t kellett kikapcsolni, vagy a Data Auto Play-t, vagy az Audio Auto Play-t, vagy mindkettőt, vagy mindhármat?