Mr Spock
2002.01.25
|
|
0 0
6340
|
Kedves cosmopolitan,
Hogy a fiatalok hova költöznek, ennek megválaszolására nem én vagyok a legjobb személy, ez a vidék itt eltér az átlagtól meg nincs is róla elegendő információm. Talán erről lesz valaki, aki többet tud.
Minden variacio letezik, az illeto anyagi, tarsadalmi, eletkorulmenyi viszonyaitol fuggoen. Mindezen belul az alaptetel viszont az, hogy berelni lehet borzaszto olcson valami kis helyet, tehat aki nem akar otthonmaradni a szulokkel, annak nem kell. Ha ket fiatal kozul csak az egyik dolgozik, meg mindig valoszinu, hogy valami kis lakasocskat meg tudnak maguknak engedni kiberelni. De vannak akik otthon maradnak ha a hely eleg nagy, es eleg erosek az erzelmi kapcsolatok. Tenyleg sok mindentol fugg. Egytol nem, hogy ne lenne lakas, mert az mindenhol van. Nekem annakidejen amikor kijottem az volt az elso "cultural shock": szerelmemmel, Floridaban, ketszoba osszkomfortos apartment, 3 uszomedencevel a hazcsoportban, havi 150 dollarert, butorozva. Mindez kozvetlenul azutan, hogy eletem elso 26 evet, hugommal egyszobaban, lift nelkuli harmadik emeleti lakasban toltottem el.
Gabor
|
Előzmény: cosmopolitan (6332)
|
|