marli
2002.01.25
|
|
0 0
155
|
Én is a Zsila Sanyi féle tanfolyamot választanám. Utánajártam már régebben, nomeg a Zsila tanulói között - persze azok régen is fotóztak - elsődíjas is lett kategóriában, amit vagy Sanyi köszönhet annak, hogy ilyen ember íratkozott be hozzá, vagy a srác a Sanyinak. Persze a Korbely féle csapatban meg van egy ürge, aki többek között a David Muench-ot körözte le és elhozott egy amerikai fődíjat - sok-sok milla! A srác kezdő volt amikor beíratkozott, hónapok múlva rengeteg képét átnézték, végül nyert. Azóta cirka 5000 dolcsi egy képe az államokban. Meg voltak más díjak is, de szerintem ez a korbely dolog túl nyugati - no nem vagyok keleti -, meg túl fiatal. A Sanyi féle tanfolyam nem olyan szigorú, meg nem olyan kiélezett. A másiknál mondjuk rengeteg a kedvezmény meg órarend van, Forrásy meg egy elég jó fotós, az ő díjai szinte mindnyájunkat leköröznek, és ráadásul tök jó fej, meg tanár is a bme-n... Én mégis a Zsila tanfolyamát választanám, mert Zsila már régen motorozik, Korbely meg új. |
Előzmény: Törölt nick (154)
|
|