cosmopolitan Creative Commons License 2002.01.25 0 0 6332
"Cosmonak még annyit a lakáshiányról:
Itt nem akar senki sem gazdaasszonyokon keresztül sétálni.Nincs az a pénz ami miatt egy svéd fiatal vagy fiatal házaspár valahova beköltözne ahol együtt él a kiadóval.Vagy több fiatal egy lakásban sem jellemzö.Mindenki a saját bérlakásában akar élni saját szoba fürdöszobával.Ezen okok miatt van itt bérlakáshiány sok városban.A mama sem él a családdal hanem külön lakásban kerüljön amibe kerül.

Engem érdekelne hogy hogy élnek az USA fiatalok akik kiköltöztek otthonról.Együtt valakivel külön lakásokban vagy hogy? "

Amit itt látok magam körül, az sem az hogy valaki a gazdaasszonyon keresztül sétálgatna, ez Mo-n annál inkább előfordulhat. Ennek ellenére nincs semmiféle lakáshiány, erről sokszor hatalmas vállalatok gondoskodnak. Akár a bérlakások, akár a saját tulajdonú lakások esetén a piac kimondottan kinálati.

Hogy a fiatalok hova költöznek, ennek megválaszolására nem én vagyok a legjobb személy, ez a vidék itt eltér az átlagtól meg nincs is róla elegendő információm. Talán erről lesz valaki, aki többet tud.

Előzmény: favágo (6331)