jo_lenne_tudni
1999.03.08
|
|
0 0
20
|
Az, hogy valaki nagykepu lesz az egyetem/foiskola utani elso multimamortol az szerintem teljes mertekben emberfuggo. Es, hogy rabszolga? Az. Ki nem? Ha barmely vallalatnal/vallakozasnal dolgozol akkor az vagy.
De gondoljatok bele, hogy egy fiatal kikerul a sulibol, es orul ha van allasa, es buszke, ha esetleg tobbet keres mar egybol a szuleinel. Jol keres, el tudja magat tartani.
Ha ismeritek az oktatast, akkor tudhatjatok, hogy az iskola szakmat nem nagyon ad. Az iskola csak annyi segitseget ad, hogy legyen jogod (papirod) egy allas betoltesere, es az ottani munkat konnyebben meg tudd tanulni, mint egy teljesen "szuz" rabszolga. Egy fiatalnak nincs tokeje, nincs ugy ralatasa egy szakmara, mint egy "szakinak". Ezen esetben a legjobb megoldas szerintem az, ha elmegyek dolgozni egy multihoz/vallalathoz/vallalkozohoz es tapasztalatot, rutint, toket, otletet probalok szerezni, mint rabszolga. Ha ezek osszesege megvan, akkor tudok majd inditani egy sajat vallakozast, es ha minden jol megy, akkor majd en leszek a rabszolgatarto... |
|