bbtermi Creative Commons License 2002.01.24 0 0 38
Ave!
Üdv Hamburger! Nekem is jólesik kiírni magamból, hátha mégis lesz belőle valami. Felszerelésen a legegyszerűbb cuccokat értettem, bakkancs, alsónemű, főzőkészlet, túlélőcsomag,fegyverláb, célzóoptika, stb. Jobb ha viszem a saját felszerelésem, mintha pl. kapok egy olyan surranót, amibe nem tudok járni. Talán a mozgósítási időt is rövidíti. A málhamelény alatt csak a mellényt értettem. A golyóálló, ha kellően állja a golyót, nagyon nehéz, legalábbis amennyire én tudom, pesze a zsebekbe lehet kevlár lemezeket is pakolni.
Szia Sgt.!
Lehet, hogy tényleg optimista vagyok én alig több mint egy jó túra-felszerelésre gondoltam. A többit adja a sereg.
A 88-as csak példa volt, írhattam volna a Nebelwerfert is, talán az lett volna a helyesebb. Azt szerettem volna csak érzékelteni, hogy elavult felszerelés is lehet ilyen körülmények között hatékony. Rakéta ellen rakétát! Ja és ha kinnt sündörögnek a felderítőink, kis szerencsével egyszerre érkezik az állásba a tűzgép és a mi szeretet-csomagunk.
Nem akartam feszültséget szítani a határon kívüliek említésével de ez egy olyan dolog amivel sajnos számolni kell. Ha beszélni nem is szabad róluk.
A folyamatos ellentámadáshoz kellenek a mélységiek, a portyázó nemzetőr alakulatok, gyalog, biciklin, terepjárón. A tűzvezetés valószínüleg hatékonyabb mint egy közvetlen támadás. És biztonságosabb is.(o:
Annak az 55 Mi-24-nek a fele sem üzemképes, pedig sokoldalúbb mint az Apache. Kár értük.
Bajtársi üdvözlettel: bbtermi.