eke
2002.01.23
|
|
0 0
144
|
dapa
nem akarlak letörni nagyon de a NatGeo-sok (nem a külsôsök akikenek egy-egy képe megjelenik) azok a filmeket hívatatlanul viszik haza, nem bízzák kenyaalsói lQrt-labra.
a filmet sem boltban veszik az erpórton amikor sikersen leszállnak.
ha megnézed a lapot akkor látod, hogy a technika lassan még a viszonylag kis méretek ellenére is éppen elég. Sajna kb 10 évvel ezelôtt 80éves korában nyúgdíjba ment egy kisöreg aki a elválasztotta a tüdôt a májtól, ma ami gyenge arra annyit mondanak : modern, vagy korszerű :-(
sajna komolyan gondolom ezt. Itt vidéken nem tolongtak a kiállításon bár gyakorlatilag minden iskolát elirányítottak, nálunk tök méltatlan volt az installáció a képekhez és egy olyan díffúz anyagot láttunk ami NEM REPREZENTÁLJA AZT A MINÔSÉGET amit az NG kivívott magának.
Én ezt szűrtem le, de a könyvbemutatóhoz kapott meghívómtól el is állt a lélegzetem, a dillettantizmus már a spejzban van!
azért a januári számban lantingtól van egy szép kép. igaz csak bélyeg nagyságú, de az tecc :-)
Eke
naszóval ezek itt egy kicsit offak, a pályázat lezárult és a kiállítás vándorol! |
Előzmény: dapa (143)
|
|