Oroszlánszeliditö!
Hú a szentségit, az nem lesz semmi oroszlán. Van un. tartozékkatalógus a 307-hez, javaslom szerezd be! Lehet tetőcsomit, meg vonóhorgot is kapni. A Tetőcsomi 20-30 ezer, szerintem azt simán meg tudod kapni grátisz. Vonóhorog 3 féle van hozzá, van köztük olyan, amit szerszám nélkül lehet le-fel szerelni. Ha akarsz vonóhorgot, feltétlen a katalógusból válassz, akármennyibe is kerül, mert a BSI miatt a visszajelzőket, meg a világítást nem lehet megoldani, csak a gyárival. Sok féle tartozék van a katalógusban, érdemes csemegézni belőle, csak hát horror áron... Én légterelőt szerettem volna az ablakokra, de a két féle gyáriból az egyik nem tetszett, a másikat meg a Prémiumrara nem lehetett felszerelni, mert akadálynak érzékelte a szekvenciális automata ablak. Az okmányok: sajna nagyon okmányiroda függő dolog, mert csak egy bizonyos számú forgalmit adnak ki egy nap és ezt minden esetben véletlenszerűen döntik el. Az igény elég nagy, de bízz benne, hogy a héten meglesz. Amelyik nap megvan az okmány, aznap elvileg át is tudják adni, csak, sajna késő délután szok megjönni a kolléga az okmányirodából, ezért érdemes érdeklődni minden nap késő délután. Egyébként hogy hívják az értékesítődet? A tartozékkatalógusban nincsenek árak, de én beszereztem egy csomó cuccnak az árát, úgy hogy otthon meg tudom nézni, ha érdekel konkrétan valami.
mackor!
Nem, sajnos nem vagyok még túl rajta, de legutóbb, amikor megpróbálták a jobb oldali ülésfűtést baloldalra beszerelni (sikertelenül), akkor beszereltettem az erősítőt. A srác mondta, hogy az új rádiók már mások, jobbak. Egyébként neki magánpraxisa is van, és foglakozik autó HI-FI- vel is, szerelt is már 307-be audió update-t. A rádió erősítőt Ő is javasolta. Egyébként a srácnak is Pug-ja van, igaz 406-os, de van még egy pár ötlete bőr, ülésfűtés utólag ügyben is. Neki is utólag lett bőröztetve, elöl-hátul ülésfűtésszerelve a 406-osa, és hát, láttam, szebb mint a gyári (ha jól emléxem 200-250 ezret mondott). Én pl szerintem majd lehet, hogy a kormányt, és a sebváltó szoknyát fogom bőröztetni, persze zöldre. A rádió az erősítőtől pedig jobb lett! Főleg vidéken érezni.