fönök Creative Commons License 2002.01.23 0 0 248
Szóval én azt hiszem, hogy azért a művészet, mint érték, egy behatárolható fogalom, és azok akik ezzel foglalkoznak, tudják mi az, ami ide tartozik, és mi az, ami nem. Én nem vagyok zenekritikus, ezért csak saját szubjektív módomon tudom a zenéket megitélni. Mondhattam volna a bevallottan lekicsinylő diszkó kifejezés helyett kantrit is, és ugyanott lettünk volna. Azt hiszem mindenkinek máshol vannak a határai, és ott húzza meg a vonalat. Van akinek már füligdzsimi zenéje is bonyulult. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a bonyolultság határozza meg, hogy milyen jó egy zene! Az újat sem kell hajhászni egyfolytában, ez inkább arra a kérdésre volt válasz, hogy melyik zenei iránzat tud manapság újat felmutatni, mert egyesek szerint a genesis annak idején újat hozott (szerintem nem). Közben persze sikerült nekik elüzletiesedni, de én azt hiszem nekik soha nem is volt más céljuk. Zenéjük bombasztikus, és az én határom alatt van jóval. Szivesen beszélgetek azonban erről, mert érdekel, hogy milyen érvekkel lehet megmagyarázni a zenében rejlő értéket, vagy "nem értéket".
Papa! AMM alatt mit értesz? Ismerem a rövidítést, de most nem esik le, hogy mi az.
Dr. Eugene! Meg van neked Tortoise-tól a TNT? Tegnap belehallgattam, de nem volt valami nagy tűz. Hallottam egy McIntire lemezt is, amin egy bajuszos ember van egy polippal, hát az elég kantri volt!
Előzmény: odson forja (246)