Feribá04 Creative Commons License 2002.01.23 0 0 1016
Sziasztok!

Komolyan mondom emiatt a fórum miatt napi 2 órával többet vagyok bent, hogy el tudjam végezni a munkámat. De mindegy!

Kedves Sporttárs!

Nincs kedvem kötözködni, mert igazad van, de hadd mondjak valamit.
Farkas tényleg nagyon képzett (kábé már 5-ször írtam) de, ellenünk igenis hibázott. Külső szemlélő számára is egyértelmű volt, hogy a múlt évi Albacomp nem állt össze. Megítélésem szerint a múlt évi magasan legerősebb játékoskerettel rendelkeztek, de a fejekben gond volt. Hogy ebben van-e Farkasnak bűne azt nem tudhatom, de mondjuk azt, hogy nincs.
Szóval az ASE játéka abból állt, hogy kemény védekezés után a gyors indításokra helyezi a hangsúlyt (Czigler leszedi, Zalán indít, Feribá feladja, Nickel zsák:))). Ha ez nem ment akkor a támadójáték általában úgy alakult, hogy Peti kihúzta a magas embereket a 6.25-ön kívülre, hogy a két amerikainak legyen bent helye 1-1-ezni. Külső dobásokban nem voltunk veszélyesek, mert Davis és Valdo fakezű kintről és Zalán 3-asaira sem lehet alapozni. Nickel bedobál ugyan párat, de rá sem lehet azt mondani, hogy triplakirály lenne. Marad tehát a belső játék - főleg az 1-1 - amiben Davis és Madison verhetetlen. 4 meccs telt el és a képlet ugyanaz volt és mindig mi nyertünk. A két amerikaink zsinórban 50 fölött dobott, ám Farkas annyira bízott Parker és McMahan védekezésében, hogy egy pillanatra nem rendelt zónát. A betömörülő magas emberek mellett nem élt volna Davis és Madison annyira, mint a nagy üres területeken. Az ötödik meccs félidejében rendelte el Sanyi a zónát. Qrva szoros idegölő félidőnk volt, de megnyertük, mert:
- szerencsénk volt,
- Rajkó élete egyik legkáprázatosabb 20 percét nyújtotta,
- Bodnár segített (én elismerem).

Kábé ennyi, de azt mindenképp hozzá kell tenni, hogy a túloldalt is ült egy remek edző, aki Farkas zónájára úgy reagált, hogy leültette az egyébként remek formában lévő, 25 körüli átlaggal rendelkeő Madison-t azért, hogy legalább 1 kinti dobója legyen. Mindent összevetve azt azért el kell ismerned, hogy a továbbjutást mi érdemeltük meg.
Ezzel csak annyit akartam érzékeltetni, hogy Farkas is képes hibázni, csak ritkán szokott. Én ezt leszámítva SOHA nem láttam, hogy szakmai hibát vétene, azt viszont annál többször, hogy az ő remek húzásával nyerjen a csapata. A Szolnok-ZTE bajnoki döntő harmadik mérkőzésén volt egy húzása amivel a katlanban 1 félidő alatt 20 pontot dolgoztak le a zalaiak. Bár a végén a szolnokiak örülhettek, de aki azt látta nem felejti el (ha Kovács Attila nem adja el a labdát az utolsó támadásnál...).

Ezt a Bubu témát hagyjuk már! Esküszöm, hogy egy szót nem írok többet női kosárlabdáról.

Csaby1!

Két éves szerződést senki nem fog aláírni, de ha csak egyre mindenki elkötelezi magát én már boldog leszek.
Minek terem? Jó időben kint az igazi a játék. De ha nem bírja bokád bármelyik tornatermet vagy sportcsarnokot kibérelheted. Az ASE úgy tudom egy 10-es óránként :)).

Üdv.
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!