Üdv Ganimedes!
A Fekete Pétert természetesen láttam (1 párszor... :-)), imádom, ahogy Enci telitorokból ordítja újsápapírral becsavart hajjal és sírástól fuldokolva, h: "Lesz Maga jusztis az enyém..." Tavaly volt a 150. ea, nagy buli volt, statisztált Kállai Ferenc, Alföldi, Kern és énekelt Friderikusz...
Egyébként ami a Víget illeti régen 3-6 évvel ezelőtt tényleg király volt, imádtam a West Side Story-t, a Machbeth-et, Szent Johannát, a Padlást -még mindig, főleg Karácsonykor... Mostanra már egyre kevesebb szórakoztató darab van, a legjobb színészek elmentek..., bár azért a Kamarás a Bűn és bűnhődésben nem gyenge... :-)))
Anna Kareninában Vronszkij MILLER ZOLTÁN
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))),
a címszerepet Nyári Szilvi :-))) és Polyák Lilla :-))) játsszák. Többet kb 2 hét múlva.
A Piccolóval kapcsolatban azt tudom mondani, h érdemes benézni, mert a darabok jók, a zene magávalragadó és fiatal (főleg énekes jellegű) színészeket futtat. Van 1-2, aki nem fér a fejembe, h hogy van pofája kiállni akár ennyi (kb. 100) ember elé is, de a nagy rész valóban tehetséges, vagy/és fantasztikus hangja van és a táncosok/statiszták is színvonalasan jelentkeznek! Szóval tégy kísérletet, szerintem élvezhető.
Pl. ők játszották nyáron a Bakáts téren a West Side-ot (kicsit Kocsákosan felturbózva) és nem is volt rossz...
Cső!