Feribá04 Creative Commons License 2002.01.22 0 0 994
Valami olyat nyögött be rohadt flegmán, hogy a Pécsnek csak úgy volt esélye, ha elkezd verekedni és ezt a bírók elnézik. Ez nem igaz. A PVSK egy tudatosan felkészített remek csapat, aki bárhol, bármikor, bárkinek ellenfele tud lenni. Azt hiszem ezt már többször bizonyította. Nem vagyok Pécs szimpatizáns, de ez gusztustalan volt még akkor is, ha tudom milyen érzésekkel viseltetik csapatotok és Rátgéber iránt. Egy Racing Paris-t is megjárt játékostól megítélésem szerint több sportdiplomácia lenne elvárható. A PVSK ha értékesíti ziccereit a végjátékban hozza a rangadót, de a sportban nincsen ha és ezzel a játékkal nem is érdemelte volna meg a győzelmet. Az igazságos erdmény ez volt és erre célzott Rátgéber is a nyilatkozatával.
Farkas tényleg jó edző. Felkészült, hajlandó kompomisszumokra játékosaival és egyértelműen kijelenthető, hogy Sterbencz hozzá képest 0. Ám a múlt évi ASE elleni kudarcokban komoly szakmai hibákat is vétett. Ezzel szerintem ő is tisztában van és ezért zuhant meg annyira a kiesés után.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: palagyi (993)