Nekem mostanában a házi mazsi szerveren olyat csinált, igaz modemről, szal nálad 2-3 szor nagyobb pingről, hogy awp-vel lelövöm bucikáját, fröccsen, borul, majd várom fenn, hogy kiírja, ki volt az áldozat. Ezt nem teszi, mert 1 mp-el később hallok két colt lövést, majd még 1-2 mp és kiírja fennt, hogy nem én lőttem le.
Egy mappal később méxebb: ugrok és lövök két lépésről fél tárat belelőve közv. közelről, csávókám fröcsög, a fal is tiszta vér offiszon, erre meghal, de 3 mp múlva kiírja, hogy nem én lőttem le, sőt közben lelőttek egy olan ellenfelet, aki engem lelőtt, de nálam még meg se jelent, mert még nem jött ki a gépemen a sarok mögül sem...
Mindezt csak nyuansznyi példa arra, hogy aki lpb-ről nyomul, annak már egy lag is rosszul esik és csiterez meg anyázik, de aki modemes (vagy isdn like you), annak természetes a szopás... ]8)
Veriintreszting ugyanakkor, hogy DoD ilyet még 3-400-as ping fele sem csinál, szal vmi nagyonagy gebasz van itt 1.3 óta, de mind1. Nem is játszok csét addig többet, míg nem megy stabilan 50 alá a pingem... :| A lexebb az az egészben, hogy pont a kliens/szerveroldali programok generálják a legtöbb lagot, oszt miattuk van ráfogva vmire, hogy csít... :DDD
Mekk