szistipisti Creative Commons License 2002.01.21 0 0 732
Én is nagyon sajnálom, hogy így jártatok, bár nagyon is jól tudom, hogy milyen érzés. Javaslom bemenni a Kovácsékhoz, kérni a vezetőt, a kereskedelmi igazgatót, vagy bárkit aki felelős, és nyugodtan fenyegessétek meg őket konkrét és utólsó határidőt ajáljatok nekik. De Ti ajánljatok határidőt, ha akkor sem, akkor kiborítjátok a bilit. A sajtó Internet stb ellenkampány sokat árthat nekik, és ezt előrevetítve nem hiszem, hogy nem tesznek meg mindent. Nagyon lényeges, hogy ne az értékesítővel vitázz, mert Ő nem tud érdemben segíteni, csak halogatni próbál. Egyébként Én is veszekedtem velük, és fenyegetőztem is rendesen. Mégse romlott meg a viszony, hiszen tudják Ők, hogy igazad van. Azt azért nem hiszem, hogy tesztautóként használják, biztosan hozzá sem nyulnak a kocsidhoz. Nekem is ott állt érintetlenül sokáig mint mondtam, nap mint nap ott járok el előttük és minden nap megnéztem. Egyébként nem tudom elfogadni azt, hogy előre ki kell fizetni az árát, most vettünk a feleségnek Twingót, és mindent az autó átvétele napján kellett fizetni. Persze előleget azt kellett, de azt el is lehet fogadni. Egyébként vígasztaljon a tudat, hogy én is megkaptam és többekkel beszéltem már akik a napokben vették át és mindenki sokára kapta meg. Úgy, hogy meg fogjátok kapni biztosan, de a fenyegetőzés azért nem árt, de higgadtan! Azt is mondják egyébként, hogy a 3. a legnagyobb kerület a legtöbb használt és új autókereskedővel, és az okmányiroda igen csak nagy úr. De nem kell félni minden harag elszáll, ha megkapod az autót, én is sokat veszekedtem velük, de azért kedvesek velem.
Előzmény: CommandAir (731)