Kedves Szistipisti! Kedves CommandAir!
Úgy olvasom egy hajóban evezünk, vagy legalábbis eveztünk. Én tavaly novemberben szerződtem le az oroszlánra és december közepén lett volna a Nagy Nap. De ezt a napot azóta is csak várom.... :-( Több mint 4 hete várok és nem tudom megszerezni, amit már kb. ugyanennyi ideje kifizettem. Ja és a poén az, hogy még december elején ültem az autóban és már akkor is csak a vizsgája és a forgalmija hiányzott a kicsikémnek. Az első törlesztörészletet múlt héten kellett befizetnem?!
Azóta már szinte mindent megpróbáltam: beszéltem az értékesítési vezetővel, az ügyvezetővel, ja és naponta hívom a kereskedőt... A sajnálatos egybeesés az, hogy én is a sokat dícsért Kovácshoz kerültem! A válasz mindig ugyanaz: elnézést kérnek és a türelmemet kérik. Én alapvetően türelmes típus vagyok, de ami sok az sok...
Még egy dolog. Beszéltem az ügyvéd haverommal és azt mondta, hogy az átvételig nem érdemes semmit csinálni, majd utána ha kell megtanítjuk őket kesztyűbe dudálni!
Ti mit terveztek ezzel kapcsolatban?
Az az igazság, hogy nem szívesen rúgnám velük össze a port már csak a szervizelés miatt sem (állítólag még mindig ők a legkedvesebbek és legjobban a szervizben - mondjuk most már szkeptikus vaygok!!), de akkor is ami sok az sok. Játszadoznak itt az ember pénzével és türelmével. Nem csodálkoznék, ha tesztautóként használták addig is az autómat.