Feribá04 Creative Commons License 2002.01.21 0 0 956
Sziasztok!

Szlávik és Trummer akkor már valóban nem lehetett pályán és Szendrey helyett is inkább Kardos ha már a Körmendnél járunk. Likár sem igen játszhatott, mert ő főleg a fiatalabb éveiben volt válogatott. Hosszú teljesen OK. Bencze is, de nem Tamás, hanem Ákos. Ugye emlékeztek?

Fera!

Ez a Zukauskas azért nem Einikis. A bátyja igen, ő valóban hazája egyik legjobbja, de az öccsnek még bizonyítania kell, hogy centerposzton a válogatottban kezdőjátékos legyen. Einikis egyébként nem csak Laciról dobott 30-at, hanem az olimpián Kevin Garnett-ről 28-at és ugye emlékszünk, hogy nem egy lefutott meccsen. Roppant képzett játékos. Pozíciójátékban verhetetlen és a keze is nagyon jó. Gyengéje a többi litvánhoz hasonlóan a védekezés. Elképzelni sem tudom mi lett volna, ha két éve a ASE megadja neki a kábé 200.000 $ gázsit. Tuti hogy nem a 9. helyen végzünk.

Halimics szerintem még mindig kacsa. A Nyíregy biztos, hogy nem jut a 8-ba, a rájátszásra meg inkább Jeremenkó-Kesztner kell mint Emir, mert különben nem lesz magas emberük.

Tehát megnyugodhatnak a kaposváriak, hogy nem az öreg Stojko keresztezi az útjukat.

Az ASE pénteken félgőzzel is simán verte a Zetét. 7 nap alatt 4 meccsünk volt. Kezd ez egy kicsit sok lenni ennyi sérülttel. Remek dolog volt a szakosztálytól, hogy az utóbbi idők alacsony nézőszámának javítására ingyen be lehetett menni a meccsre és láss csodát teltház volt.

Csaby1

Légy üdvözölve!

"Szerintem most az erőmű egyre több pénzt rak az utánpótlásba is." Ezzel abszolút nem értek egyet. Miből gondolod? Milyen törekvéseket tesz arra, hogy a juniorok fejlődjenek. Miért nem rendez ifjúsági tornákat. Miért szüntette meg a Festo kupát. Közép-Európa leghíresebb ifjúsági kupája volt! A kicsit idősebbek emlékezhetnek Pakson (!!!) Cibona Zagreb-Crvena Zvezda mérkőzésre. Az 5. jubileumi döntőn 1500-an voltak az ESZI sportcsarnokban (500-nál többen nem nagyon férnek be) és hosszabbítással vertük a nagyképű Klosterneuburg-ot. Akkor megtanulták a sógorok Gulyás Róbert nevét. Ezek voltak a szép idők kábé 500 néző már ifimeccsen is és remek játék alapszakaszbeli 2. hellyel. Most hol tartunk?
"Szerintem egyre inkább tömegsport jellege van Pakson a sportágnak." Sajnos ezzel sem értek egyet. Az idősebbeknek ott van ugye a városi, de annak sincs már meg a régi színvonala. A grundok világa nagy nulla és a fiatalok akik odajárnak nagyrészt csak ökörködnek (Körmenden is így van?). Mi annak idején napi 3-4 órát játszottunk (nyaranta ez most is megvan), de meg is tudtunk egy amatör csapattal izzasztani a II. Budapesti Streetball-on egy Orosz, Mészáros, Mihály hármast. Nem látom Pakson Gulyás, de még Lukács Attila utódját sem. Sajnos...

Ne féltsük már annyira Lacit! Megette Mihajlov-ot is! Ugye mindenki emlékszik arra a válogatott meccsre (főleg Halm Roli).

Üdvözlettel:

Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!