Na de mindegy, végül is ezek tök jelentéktelen pöcs dolgok, azt nem mondhatom, hogy egyiktől vagy a másiktól vetted a világnézetedet, ez igaz.
Világnézet, ugyan...szilánkok..
"nem mersz szembenézni a valósággal, azért :))) "anything to belong"...háhá "
Tudja a gáz. Fejtsd ki. bazzeg tökre nem értem az egészet.
Szükséged van egy izmusra, egy más egyén által létrehozott rendszerre.Sorsod mintegy feljánlod neki.Nem kételkedsz a rendszer "valódiságában".Non dubito, ergo...
Egyébként én arra gondolotam, hogy lényegében a mi kis "valódi valóságunk" sem sokkal igazibb, mint egy olyan, amit a monitorban látsz. Jóvan má' tudom is mit fogok ezér kapni, ezt te már megmondtad ezer éve stb...
Söt, a monitoron sokkal valóságosabb minden.Mert ott ki lehet szépen fényezni.
Csukd be a szemed.Na, amit ott látsz, az a valóság.Heheh.
A király az egy jelkép, Isten jelképe a földön. A piramis csúcsa.
Aha...igy lesz a királyból (holy wood) aki egyben az ember prototipusa (ADAM) és krisztus is -- az antikrisztus (ISTEN) az utolsó lemezen...jó ez a manson, majd rájössz :)
én ugyan nem hiszek benne
Az élet ott kezdődik, hogy elhiszed a leglehetetlenebb dolgokat is.
"Na uram, ez a beszéd.Ez tízes beszólás volt.A lényeg. "
Örülök, hogy tetszik:) De ezt kurva nehéz elérni.
Edzeni kell rá.
Nem kéne edzeni, ha nem lenne társadalom :) mert az nevel bele az emberbe csomó olyan fékezö tényezöt, amit majd le kell vetnie.
faszom, ez kb olyan baromság, minthogy Isten konkrétan egy szakállas öreg faszi a felhők között, szal érted mire gondolok.
ha isten nem egy szakállas öreg szivar, akkor nincs semmi értelme..nem?
Nem, akármit hordasz is össze, akkor is vannak felsőbbrendű célok, amik bizony nem szükségesek alsóbbrendű életvitel fenntartásához
ja én is igy gondoltam korábban, de mondj csak néhány példát, vizsgáljuk 'sza meg.
Vannak irányzatok, amelyek szerint minden felsőbbrendű cél(filozófiai, politikai) tkp. az anyagi célok kielégítésére vezethető vissza. EZ BAROMSÁG. AZ Ő FILOZÓFIÁJUK VALÓBAN ERRE ÉPÜL, DE AZ ENYÉM NEM.
akkor mi szükséged van a testedre?
robbants fel magad, ha valóban meggyözödéses vagy.Ugyanis az nem kifogás, hogy szükséged van az anyaghoz ahhoz, hogy elérd "szellemi" célod.
A kettö nem létezhet együtt.Vagy CSAK anyag van, vagy egyáltalán nincs.
Hát ebből is látszik, hogy telebeszélted a fejét, hehe:) ilyen dolgokól nőkkel nem lehet beszélgetni, legalábbis szerintem.
Nem beszéltem tele, el volt már szállva jól.Amúgy persze hogy nem szeret, csak magát szereti, mint minden intelligensebb egyén :)
Ja. Ki kell találni valami vírust, ami a tévéket támadja meg.
Tuttad hogy a monthy python angol heccgrupp eccer azt tervezte, hogy egyik tévés fellépöjén fokozatosan lecsökkenti a hangeröt minimumra.A nézö meg azt fogja hinni hogy az ö készülékében van a hiba, ezér jól feltekeri maxra.Ekkor a monthysok visszarakták volna az eredeti hangeröt, és a nézö tévéje elszállt volna.
Höhö.A menedzserük nem engedte meg.Pedig több millió tévét tönkrebasztak volna.
A tévé nagyon jó dolog.Teljesen el fogja pusztitani a világot.Minden áttelepül a virtualitásba.Kizárólag a neten fogunk létezni.Hurrá teknika.
Ehehe itt a ziccer:) Miért szerinted nekem a fasizmus nem az?:-) egyébként minden cél unalom-cél. Drámai célok nélkül drámaian unalmas lenne az élet.
Az kurva szar dolog, ha unalomból csinálod.Ott már baj van.Vagy annak születsz, vagy nem. Unalomból csak a nihilisták élnek.
Mostanában ez az önmegsemmisítés egyre szimpatikusabb dolog kezd lenni, má' nem úgy vulgáris értelemben, de ki tudj' lehet hogy Manson sem úgy érti. Még a végén szeretni fogom.
na ezt nem vágom, manson önpusztítása csupán a fejlödés egyik fázisa.A legvégén isten lesz.
quit