ITALBOLTOS GYURI
2002.01.16
|
|
0 0
177
|
Nem igazán értem ,hogy miért a psychobilly a rock'n'roll !! Erről a rnr kérdésről vitatkozni kb. anyi értelme van mint arról ,hogy mi punk és mi nem punk. Szerintem a psychobilly is igen erősen merített a punk zenékből. Akkor most az punk és nem r'n'r ?? Ha arra gondolok,hogy a sum41 es a blink182 is punk, de punk a pistols es a buzzcocks is,es a ket kategoria kozott van nemi differencia.. akkor most mi van ??? Vagy pl. akkor mi van amikor a Cherry Poppin Daddies- ami egy 4-5 fuvossal rendelkezo swing -rnr zenekar -enekese szerint ok egy punk zenekar?? Akkor mi a r'n'r és mi nem?? Vagy mikor a volt Stray cats-es Brian Setzer szerint a punk es a rockabilly kozott nem nehez eszrevenni a parhuzamot....
Teny hogy 1990 evektol kifejlodott az un. skandinav r'n'r,akik a mai zenei eletben kb. ugyananyira lazadok, annyira hangosak es megbotrankoztatoak, mint az 50-es evek rocknroll rebel-jei... es nekem a Hellacopters, vagy a Backyard Babies, vagy a Turbonegro es a Gluecifer sokkal inkabb rocknroll mint a Hungaria limbo hintoja,vagy a Fenyo Miki ultragagyi bohockodasai.. bazzeg ......... |
|