Na jó, én már meggyőződtem általatok. :-)
Tudta Lucas a storykat és kész, ennyire részletesen biztosan nem, mint amennyire most már ismert lett/lesz.
Az viszont valóban elég bukta, hogy a saját lányát kínozza, nem veszi észre sem azt, hogy a lánya, sem pedig hogy van benne is valami az erőből. Szóval ez a testvéresdi tuti később lett kitalálva.
A 7-8-9. részekkel kapcsolatban viszont újabb kételyeim támadnak. Oda ugyan mit gondolt??? Anno mikor majd 100 év elteltével megjelent a Zahn-os könyv, valahol azt olvastam, hogy Lucas "megpályáztatta" az írok között a folytatást. Olyan nagy volt a nyomás a rajongók részéről újabb epizódok elkészítésére, hogy kénytelen volt belemenni. Állítólag a Zahn trilógia lett az amelyik leginkább elnyerte a pályáztatók tetszését, ezért adták ki (Előtte a világon semmi nem jelenhetett meg hivatalosan ami az ep6 után játszódott volna..). A könyvre rákerült, hogy ep 7-8-9! (Szerintem, EZ az elfogadott uccsó 3 epizód, amelyek ugyan nagyon jól sikerültek és imádom őket mégis kicsit nyakatekert és erőltetett folytatások lettek szvsz.) A könyv persze hatalmas siker lett, gondolom üzletet szagolva a Lucasék kiadták a többi pályaművet is.... Aztán elindult a lavina.
Ha viszont Lucas fejében is lenne egy 7-8-9 akkor miért engedte volna azt át Zahn-nak??
Ha meg mégis van, és valaha elkészül (nulla esély) akkor borul majd sokminden...