Ilyen jellegu felvilagositas mar regota
létezik.Nekem altalanos iskolai éveim alatt min. 3-szor volt benne részem...(igen kellemes emlék,a kamaszodo fiucskak idiota viccei,a lanyok pirulnak v. rohognek az elobbiek viccein,emelkedett hangulat:-DDD)Igen ez elvben jo dologde nem mozditana tul sokat a dolgon.Masrészt mit csinalnal azokkal akik nem latogatjak tul nagy rendszerességgel az iskolat(nem nevezném meg de hat kozismert hogy bizonyos kissebbségek koreiben ez gyakran elofordul,és naluk az egy csaladon beluli gyermeklétszam is igen magas szokott lenni,oket hogyan akarod elérni?-félreértés ne essék nem csupan rajuk gondolok)
A kategoriak meghatarozasa pedig nem iyen egyértelmu.(nezzél bele abba amit lejjebb irtam,te pld kinek a kezébe helyeznéd a dontés jogat? És milyen bizonyitékok alapjan?
-tegyuk fel XY 30 éves holgy teherbe esik,mindannak ellenére hogy rendszeresen szedett fogamzasgatlo tablettat.
- a holgy mondjuk fejnel van ,van is egy gyerekuk,de egyszeruen nem akarnak masikat; v. nem akarnak masikat mert nincsenek meg a kello anyagi feltételek.
-na most mi legyen?Hogyan bizonyitsa hogy minden egyes tablattat beszedett?Vagy hogyan bizonyitsuk hogy XY mégis feledékeny v. netan hanyag volt?
-ha van is ra vmi hormonteszt v. mit tudom én mi-nem vagyok orvos- ,szerintem ennek az alkalmazasa az adott személyen, sérti a személyiségjogait stb.-és vajon kotelezhetnénk e ra hogy barmilyen vizsgalatnak ala vesse magat????
-tehat szerencsetlen XY most melyik kategoriaba sorolhato?
-ez kész agyrém,és ez csak egy volt a milloinyi lehetséges variaciobol.
-EZT IGY LEHETETLEN MEGVALOSITANI,ÉS A NOK SZAMARA ISZONYATOSAN MEGALAZO.-durva hasonlattal fogok élni de ha elképzelem magamat egy ilyen orvosi bizottsag(vagy nevezzuk barhogyan) elott amint bizonyitani vagyok kénytelen vmi-t,ami csak ram (maximum a ferfipartneremre) tartozik,és az életem elég fontos része fugg az "O" dontésuktol...HAT az lebeg a szemem elott ahogyan a zsidok ott allhattak annakidején a naci-orvosbanda elott...EZT kivanjatok nekunk,ti férfiak?TI: akik sohasem fogtok ott allni?-gondolkodjatok mar légyszives...