LeifEriksson Creative Commons License 2002.01.10 0 0 1190
Az étellift rejtélyének megoldásán már én is sokat töprengtem, eleddig eredmény nélkül.

Ami a dolgozószobát illeti: ugyanolyan fekvésűnek kell lennie, mint a szalonnak, és ugyanúgy a földszinten kell lennie, mivel a dolgozószobába belépve szintén jobbra fordulva látszik a télikert (balra meg a kamera). Még az lehetne, hoyg az emeleten van a szalon fölött, de kétemeletes télikertet nemigen tudnék elképzelni.

A hálószobákhoz adalék: annyit tudunk hogy James szobája Cissyé fölött van (Twelvetrees senior zajt csapott és Miss Cissy meghallotta), valamint hogy Ivy szobája Őméltóságáé fölött lehet, mivel Őméltósága ablakában kalimpált Teddy lába, mikor félig lecsúszott Ivy párkányáról.

Ja, igen, még valami: Lavender szobája pont a szalon fölött kell hogy legyen, mivel mikor lepedő-kötélen lereeszkedettm hogy megszökjön Twelvetrees-Dolby kapitánnyal, pont a főlépcsőn lejőve látták meg...

így hirtelenében ennyi, de az emeleti, illetve a cselédszobák java része előttem is homályban.... :-)))))))))))

sziasztok

Leif