Stilo Creative Commons License 2002.01.10 0 0 129
Az Utolsó Európainak:

hogyan lett a Stilo:

-Francia vagy Olasz (nemet kizarva)
-Valami ujj konstrukcio
-5 ajtos (bar a 3 ajtos stilo tenyleg szebb)
-Toresteszt 4-es legalabb (Stilo-t meg nem tortek de ha tudja az eredmenyt akkor irja meg) A Stilonak megelolegeztem a Punto 2 utan a 4+felt!
- Automata valto
- Digit Klima (itt a punto 2 eset ki pedig az automataval joval olcsobb)
- sok 3 betus (de ABS mindenkeppen)
- Kenyelmes ules (mert gornyedt hatu leszek oreg koromra)
- Fenyszoro moso (puto 2 ezt sem tudja)
- Tempomat (radaros meg meg jobb, arrol almodni sem mertem :-) ) Sajna a pugban tempmat nincs (csak a HDI-be de az meg nem rendelheto Aut. valtoval) ez volt a Pug kiesese + az ules

Stilot meg Abartba eleg huzosnak talatam, na de egyszer elunk :-)
Kiszamoltattam ha az extrakat bele teszem az 1.8ba es 500milla az aut valto akkor kb 170ezert kell csak fizetni a 1.8->2.4 motor upgardert ami meg nem is sok, csak az 5 ajto volt akkor mar baj, mert Abart csak 3 ajtos volt mo.-on. De elinteztek nekem, ugy ahogy sok Stilos 1.8-as 3 ajtosat rendelt (kulfoldon lehetet ezert remenykedtem az 5 ajtoban)

Laguna 2-re azt mondtak (mert ott is voltam, igaz nem vezettem) csak 3.lityisben van aut. O"k nem tudnak a 2.0-hoz rendelni, de ha Becsbe ki megyek ott biztos meg lehet rendelni. (mo. = kelet)
Laguna 2 meg azert jott be a kepbe mert ha mar 6 milla az Abart akkor meg nezem a Lagunat az is annyi... (de nem a 3lityis aut)

Fiat meg mindent megtett hogy ami kulfoldon (nyugaton) rendelheto, azt ide is behozzak nekem :-)

Igaz igertek hogy juliusban lesz kisebb motorral is automata, es szeptember mire megjon :-(((
Igaz kulfoldon sincs!!!

Szoval a vonat nem var alapon megrendeltem :-)

Ulesek:
a Scenicben es a Pugban az 1. 3. 5. fokozat nagyon elol van (169cm alacsony vagyok) es elore kell hajolni hogy elerjem a kart, aztan meg vissza...
Igaz az automatanal ez nem problema :-)
De a dereknal a Francia kocsikban ha kihuzom magam, akkor lyuk keletkezik az ules es a derekam kozott! Meg derek tamasz maximumnal is, igaz ez nincs is a P307-ben, csak a Scenicben volt.

Stilo