whiplash
2002.01.09
|
|
0 0
1220
|
"Apád szereti a Maident?
Ez tök jó, öregem!"
:-) Jó bizony! És nem csak a Maident szereti, hanem általában a rock/metal zenéket. Az ízlésemet is nagyban ő alakította ki, hiszen gyakorlatilag a Purple-Zeppelin-Sabbath-Rainbow klasszikusokon nőttem fel (a Rainbow máig is nagy kedvencem). Sajna koncertre sose vittek az ősök, csak otthon hallgattuk a lemezeket vagy a Petőfiről felvett albumokat... (olyan nagyon öreg azért én se vagyok, és mégis itt nosztalgiázom...)
Egyébként ez a 2020-as Maiden koncert nem rossz ötlet, én is szívesen mennék, még sose láttam őket élőben. Most olvasom a róluk szóló könyvet (köszi, Nózi!), izgalmas dolog megtudni, hogy mi is zajlik le a csapatnál egy-egy album felvételekor vagy koncerteken.
Justis: az általad említett dupla albumot nem ismerem. A Silver Wings is azon van? Egyébként a dal múlt héten már 6. volt a szlovákoknál. Elsőre nekem nem nagyon ütött, de minél többet hallgatom, annál jobban tetszik. Ja, és a Children Of The Damned feldolgozása is szerepel a listán Sebastian Bach előadásában, szerintem az is elég jól sikerült!
|
Előzmény: Zoli Bacsi (1219)
|
|