Classic Girl Creative Commons License 2002.01.09 0 0 5876
hat igen. tegnap beszeltunk itthon orvosi vizsgalatokrol. en dolgoztam egy darabig magyarorszagon rontgenasszisztenskent, ahol most nem reszletezem hogy, hogy, de kontrasztanyaggal meg kellett festeni belulrol a beleket (alulrol indulva) es ugy lehetett rontgenezni. azt hittem itt is igy van, magyaraztam hogy hogy megy ez, erre mondtak hogy mi? es ebren? mondom ja. hat itt meg ugye altatnak es kiskameraval dolgoznak. meg a fogszabalyzo. itt mindenki kap fogszabalyzot, akinek kicsit az egyik foga kiall az is, pedig nem kene, hat otthon nem. meg lehet nezni a fogakat magyarorszagon. :(
szoval magyarorszag nem polgarok igenyeit, es kenyelmet probalja kiszolgalni, amig itt igen. lehet gondolni a kajara, es hogy mindenbol van light. meg a parizsibol is (Bologna) erdekes hogy otthon Parizs, itt meg Bologna. :)
es nem tudom hogy akarnak 2004 ben az uniohoz csatlakozni. a fizeteseknek akkor minimum 5-szorosere kene felmenni 3 ev alatt (es akkor meg keveset is mondtam), es nem hiszem hogy a szokasos 10 %-nal tobbet fognak emelni valaha is.

na jo..ez nem mi neked magyarorszag topic, abbahagyom.

a mennyasszony gratukat koszi mindenkinek. :)

Előzmény: Tiborcsik (5875)