flyOrDie Creative Commons License 1999.03.07 0 0 571
Mr Spock
"Hiszen ha nem elegszel meg azzal, hogy autot vezetni 99.9%-ig biztonsagos (hasamra utottem, nem tudom a pontos szamot), akkor bizony egyetlen megoldas van: nem szabad autot vezetni. "

Na de pont egy megoldásról beszélünk az egész topicban. Arra találták ki az abortuszt, amikor valaki legjobb szándéka ellenére is terhes lesz amikor nem akar.

"Miert? Hol huzod meg a vonalat, es milyen alapon erzed azt, hogy te tudod, hogy a vonal meghuzasa meddig helyes? "

(Mellékes, de én elmondtam, coeurace, Pucros Mackó, vikoca is elmondta, hogy milyen alapon. Nem is mondtunk arra érveket, hogy mikortól ember. Arra viszont igen, hogy meddig biztosan nem. Te röviden annyit mondtál, hogy nem ellenzed az abortuszt. Az abortuszt tiltók nem mondtak szerintem semmilyen érvet. Satya egyetlen 'érve', hogy az marhaság amit mondunk, illetve, hogy aki erkölcstelen, az büntetésből szüljön. Rez leginkább félreért minket plusz lásd következő szakasz.)

A lényeg: az *abortuszt tiltók akarnak más életében beleavatkozni* és nem fordítva. Tehát tévedés ne essék, nem nekünk, hanem *nekik kellene bizonyítani*, hogy a beavatkozásuk indokolt (mert arányosan védi valaki más érdekeit).

Előzmény: Mr Spock (569)