blackman Creative Commons License 2002.01.08 0 0 133
tovabbra sem ertem az "az elso lepes a radio megtisztulasa fele" tipusus velemenyeket. Ez feltetelezi azt, hogy te tudod hogy mi az hogy tiszta es megtisztulas. Nade, teszem azt ha nekem meg az a tiszta, hogy a vasarnapi ujsag ne menjen, akkor mi a szosz van? Szerintem ilyen hulye-, meg olyan hulye musorok is kellenek. Aki magas kulturara vagyik, az menjen el konyvtarba aztan kolcsonozzon konyveket. Aki zenet akar hallgatni, az hallgasson Bartokot, Juventust, mittudomenmicsodat. Aki hireket ,az inforadiot, satobbi. Sajna, kozszolgalati radio, muszaj valahogy hogy emberek is legyenek benne.
Szerintem legyen vasarnapi ujsag is, meg beszeljuk meg is. Kerteszeti musor is, szinhazkritikai is. Miert ne? Ha nem tetszik eltekerem. Leseszaromkimitbeszelosszevissza.Nagy az isten allatkertje. Miert torekszik mindenki arra, hogy csak az legyen amit o szeret? Utalom a hamburgert, ezert mindig arra gondolok hogy dozeroljak le az osszes rohadt McDonalds uzletet?
Dehogyis. Akinek az kell, oda megy. Akinek mas kell, mashova megy. Miert kell mindig az ellenvelemenyt tuzzel-vassal kiirtani, mint egy csunya pattanast??? Nagyonnagyoncsunyarosszgonosz alapallasa ez az embereknek. Csigalom es nyugaver uralkodjek el rajtatok.