WadAlma és Hacsek,
WadAlma, jól látod!
A lényeg, hogy a program az egyszerű, hozzá nem értő felhasználónak segítséget nyújtson. Ez a számítástechnika lényege is. A tervező nem vagy csak "bonyolult" számítások után tudja kiszámolni a szoba területeit a nyílászárók területeit, a légköbmétert, a tégla darabszámot, a betonszükségletet, a fődémkiosztást, a cserépszükségletet, az áthidalószüségletet, a munkaidőt... és itt még csak a leglényegesebbekről szóltam. Senkit sem akarok meggyőzni, hogy ehhez programot kell használnia. Ha olyan könnyű lesz a program kezelése ahogy szeretném akkor a papír-ceruzával és a szg-el egyforma gyorsasággal lehet alaprajzot készíteni.
DE! Mindemellett egy gombnyomásra megkapom a fent említett adatokat! Szerintem építészek dolgát s megkönyítheti a program, nem is beszélve a építőanyag kereskedéseket, stb.
Nekem tudom, hogy ezek problémát okoztak. Problémát okoztak ezek a kérdések sok ismerősőmnek is. Ugyancsak igazolva látom ezt a fórumbeli megjegyzésekből, magánlevelekből és az oldal látogatottsági adataiból.
Nekem ennyi elég, hogy sikeresnek éljem meg ezt a szoftver kezdeményt és gőzerővel folytassam a szoftverírást.
HGPL