Udvozlet az egybegyulteknek.
Az egyik szemem sirt a masik pedig nevetett, ahogy a topicot vegigolvastam. Annyi jo es eletrevalo otlet volt, hogy csak amultam.
En gyerekkorom ota foglalkozom terepasztal epitessel, sajna az elmult evekben (cca 10 eve)az ossz cucc helyhiany miatt pihen a polcon, de talan iden vegre eljon a varva vart alalom es ujra osszeall a terepasztalom.
Ezert is dontottem ugy, hogy digitalizalom az eddigi mozdonyaimat. A Lenz teljes aruskalajanak katalogusait atragva dontottem mellettuk.
Jelen pillanatban egy Lenz Set 01 -em es egy plusz dekoderem van, de a kozeli jovoben szerepel az oly sokat emlegetett LI100-as beszerzes is.
Sokan irtatok palyatervezo proggyikrol, lehetseges az, hogy vki megdob egy olyan tervezovel, amellyel TT-s palyat is tudnek tervezni.
Eddig ugyanis a papiron, sablonnal valo tervezest gyakoroltam, de egyreszrol maceras, masreszrol pedig helyigenyes, az sk. sablonom ugyanis 1:5 a TT merethez kepest, igy egy normalis terepasztalt meg sem lehet vele tervezni, csak az allomasokat.
Arra nem gondolt senki, hogy a palyaterveket megoszthatnank egymas kozott, tobb szem tobbet lat alapon.
Bender Oszinak:
A jelzo vezerles lenne egy otletem, azt kellene megvizsgalni, hogy milyen forgalmi eseteid vannak a jelzonel. Nem fontos minden lampat kulon kimenettel vezerleni, egy kis extra - reles - megoldassal biztosan "kozositeni" lehet oket.
Meg gondolkodom rajta...
Udv mindenkinek,
Laci