te_o Creative Commons License 2002.01.07 0 0 3414
Hali!

oyster!
A feltett Rolex meg nekem is tetszik, pedig altalaban a design-juk nekem tul eros. Ez viszont tenyleg szep darab!
apropo!
A Nyugatihoz kozel a koruton van egy kis, de rengeteg szep orat arulo uzlet (hasznaltak), ott lattam egy Rolex Submarinert (ha minden igaz). Arat nem lattam.

kvzooli!
lathatsz egy repulos ora tesztet az Ora Magazin elozo szamaban. Ha minden igaz Longines Lindbergh, IWC Flieger, Fortis, Breitling, Omega szerepelt. Egyebkent korabbi szamokban kerdeztek pilotakat oraikrol. Ezek alapjan vsz. a szerkezetek birjak a strapat. Ilyen teren szerintem senki nem erositi meg a verkeket.
A Fortis flieger vsz. ugyanolyan szerkezettel rendelkezik, mint a Breitling. A Breitlingek szerkezete mind ETA, 2892 modulos krono vagy Val.7750 (mar ami nem kvarc).
Ha javasolhatok, Sinn pilotaoraja szinte Breitling (ha minden igaz, oveke volt a Breitling egy ideig, errol korabban mintha itt lett volna szo). Es nem meregdraga.
Egyebkent pl. Breitling Navitimer orai nekem is tetszenek, annak ellenere, hogy hordani nem tudnam oket.

te_o