Egy biztos, Antall demokráciában gondolkodott, nem is tudott volna mást tenni, tehát az általa javasolt ispánságot cseppet sem gondolhatta úgy, mint a kommunisták a megyei pártitkárságokat.
Ha a magyar törvények tiltják, Grespik nem kérdezhet rá az ingatlanvásárló vallására. Ha nem tíltják, akkor rá kell kérdeznie. (Amúgy Grespik szerintem vezetőként nem is látja az ügyfeleket).
Ettől még mindig nem értem, hogy mi baja Verebesnek, Havasnak Grespikkel. Kovács Géza sem tehetne másképp mint Grespik. Grespik hivatala csak a hatályos törvényekre hivatkozva utasíthat el egy ügyfelet, hiszen ha nem így tenne, kidobnák a hivatalából. De azt még mindig nem értem, mi baja ezzel Verebesnek és Havasnak. Grespík ügyfelei voltak?
"Az én bajom Grespikkel azon túl, hogy tudománytalan fantazmagóriákat tudományos tényként és szenzációként tálal.."
Ezen könnyű segíteni, ugord át ezeket a cikkeket. Demokráciában akár te is szabadon terjesztheted tudományos nézeteidet. Ez még mindig jobb, mint ha nincs demokrácia.